آشپزی

 

 

یادمه تولد یک سالگی دخترم 10 جور خوراک درست کردم ازجمله یک کوفته به شکل کله بره که توش یک جوجه پخته شده بود و توی دل جوجه هم یک تخم مرغ پخته!وچون ادم برای  خودش این چیزارو درست نمیکنه اول بار بود می پختم کلی هم مهمون رودرواسی دار از همکارای همسر.ولی با دلی خجسته کوفته رو توی یک تورتنظیف پیچیدم و گذاشتم با درجه کم حدود 7 ساعت پخت و خیلی هم خوب از کار دراومد.غذاهای دیگه پیراشکی میرزاقاسمی ،کاناپه نون تست و پاچینی و سمبوسه و سوپ و..........بود.

اما این روزا اگه مهمون داشته باشم حتا اگه خونواده خودم باشن که ازشون رودرواسی ندارم نوعی استرس وجودمو میگیره که میدونم ازچیه.اولن توان سابقو ندارم دوم اینکه نگرانم چیزی ازقلم نیفته و یادم نره.همیشه به اندازه لازم میپزم چون به شدت از اسراف بدم میاد یعنی حالمو بد میکنه.سراین موضوع البته کمی با همسر کل کل داریم!اون میگه همیشه یک دیس برنج و ....اضافه بیاد ولی معمولن اندازه سه نفر اضافه میپزم.

این بار هم خواستم خیلی ساده برگزار کنم مادرو پدر و خواهر برادرم مهمون بودن.قرار بود یک جور سالاد درست کنم باز دوتا اردور و یک سالاد شیرازی هم اضافه کردم.میخواستم دسرنذارم باز ژله درست کردم.

من عاشق اشپزی هستم و لذت میبرم .مخصوصن در دومرحله:یکی موقع تزیین سالادها و اردورها(فکر کن برنج رو گاز از سر بره مهم نیست لیلا داره سالاد تزیین میکنه!)و دیگری موقعی که خورشها جا میفته ،برنج دم کشیده و من شعله رو خاموش میکنم (آی حال میده)

دوسبک اشپزی دارم:برای کسانی که اهل ذوق هستن و واقعن براشون فرق میکنه انواع غذاهای جدیدو متنوع و اردور وسالادهای جورواجور.برای کسانی که فقط براشون پلو خورش و مرغو گوشت غذا حساب میشه همینارو درست میکنم که اسمشونو غذاهای استاندارد گذاشتم و خودم زیاد خوشم نمیاد مثل مرغ و قیمه و..........

ناهار امروز من قزل الای شکم پر بود و قرمه سبزی.برانی بادمجان و سالاد دم پیازچه ........

یک تعداد عکس هست که به تدریج میذارم .........

 سالاد شیراز محبوب همسر

 پرشده با گشنیزو شنبلیله و زرشک

برانی بادمجان کبابی بدون ذره ای روغن

سالاد دم پیازچه (فریده کجایی؟)

 

 

 

 

 

 مدیریت قابلمه!

/ 18 نظر / 8 بازدید
نمایش نظرات قبلی
نوشین

لیلا جوووووووووون من چرا هیچکدوم از عکسای سه پست آخرو نمیتونم ببینم؟!!![ناراحت]

الف.م

اینا رو می ذاری آدم خجالت می کشه. من عمرن بتونم برای مهمونی ناهار این همه تدارک ببینم! ماهی ها رو می ذاری تو فر؟ مزه دارشون می کنی قبلش؟ عاشق همین کارتم که از وسایل دکوری متنوع استفاده می کنی. اون فنجون با کفش دوزک کنارش خیلی بامزه بود

فریبا

ای دختر زیبا امشب بر تو مهمانم .....[پلک] یه سری به این سایتها بندازی بد نیست فقط برای الهام گرفتن! www. portakal agaci.com [ماچ]

یکتا

سلام لیلا جان .من چرا نمیتونم عکس هارو ببینم ؟

الف.م

در ضمن من جزو دسته ی اولم یعنی اهل ذوقم !!! [پلک] (آیکون یک خودشیفته)

نوشین

با عرض شرمندگی حتی با فایرفاکس هم نشد ببینم. فقط دو عکس آخر پست آخر قابل مشاهده بود. اما میدونم که مثل همیشه گل کاشی با هنرت لیلا جون.

سطری به یادگار

سلام! ایشالا که سفره تون همیشه به شادی پهن باشه! نظرت برای پست اخیرم خیلی برام مهمه لیلاجان!

بهار

لیلای عزیز چه تابلوی رنگ به رنگ خوش عطر و طعم بر میز چیده ای و چه تلاش و زحمت بی وقفه ای در پشت ان پنهان است . امید که لبخند ذوق و رضایت مهمانان و ما تماشاگران مجاز خستگی ها را با خود ببرد .

sara

[خوشمزه][خوشمزه][بغل] چه ماهی یییی [تایید]

شاه بلوط

چند تا سوال ماهی هارو تو فر گذاشتین؟چون اصلا ظاهرشون دست نخورده و سالم موندن بعدم چرا بعضی عکسها باز نمیشه مثلا عکس سالاد شیرازی که نوشتین و چند تای دیگه و دیگه اینکه خیلی کدبانو هستین[ماچ]