پردیس

شخصی

آشپزی

 

 

یادمه تولد یک سالگی دخترم 10 جور خوراک درست کردم ازجمله یک کوفته به شکل کله بره که توش یک جوجه پخته شده بود و توی دل جوجه هم یک تخم مرغ پخته!وچون ادم برای  خودش این چیزارو درست نمیکنه اول بار بود می پختم کلی هم مهمون رودرواسی دار از همکارای همسر.ولی با دلی خجسته کوفته رو توی یک تورتنظیف پیچیدم و گذاشتم با درجه کم حدود 7 ساعت پخت و خیلی هم خوب از کار دراومد.غذاهای دیگه پیراشکی میرزاقاسمی ،کاناپه نون تست و پاچینی و سمبوسه و سوپ و..........بود.

اما این روزا اگه مهمون داشته باشم حتا اگه خونواده خودم باشن که ازشون رودرواسی ندارم نوعی استرس وجودمو میگیره که میدونم ازچیه.اولن توان سابقو ندارم دوم اینکه نگرانم چیزی ازقلم نیفته و یادم نره.همیشه به اندازه لازم میپزم چون به شدت از اسراف بدم میاد یعنی حالمو بد میکنه.سراین موضوع البته کمی با همسر کل کل داریم!اون میگه همیشه یک دیس برنج و ....اضافه بیاد ولی معمولن اندازه سه نفر اضافه میپزم.

این بار هم خواستم خیلی ساده برگزار کنم مادرو پدر و خواهر برادرم مهمون بودن.قرار بود یک جور سالاد درست کنم باز دوتا اردور و یک سالاد شیرازی هم اضافه کردم.میخواستم دسرنذارم باز ژله درست کردم.

من عاشق اشپزی هستم و لذت میبرم .مخصوصن در دومرحله:یکی موقع تزیین سالادها و اردورها(فکر کن برنج رو گاز از سر بره مهم نیست لیلا داره سالاد تزیین میکنه!)و دیگری موقعی که خورشها جا میفته ،برنج دم کشیده و من شعله رو خاموش میکنم (آی حال میده)

دوسبک اشپزی دارم:برای کسانی که اهل ذوق هستن و واقعن براشون فرق میکنه انواع غذاهای جدیدو متنوع و اردور وسالادهای جورواجور.برای کسانی که فقط براشون پلو خورش و مرغو گوشت غذا حساب میشه همینارو درست میکنم که اسمشونو غذاهای استاندارد گذاشتم و خودم زیاد خوشم نمیاد مثل مرغ و قیمه و..........

ناهار امروز من قزل الای شکم پر بود و قرمه سبزی.برانی بادمجان و سالاد دم پیازچه ........

یک تعداد عکس هست که به تدریج میذارم .........

 سالاد شیراز محبوب همسر

 پرشده با گشنیزو شنبلیله و زرشک

برانی بادمجان کبابی بدون ذره ای روغن

سالاد دم پیازچه (فریده کجایی؟)

 

 

 

 

 

 مدیریت قابلمه!

+ l.a ; ٧:۱۳ ‎ب.ظ ; ۱۳٩٢/٢/٢٠
comment نظرات ()